Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“We hadden een nieuwe CV-ketel nodig en vanuit een duurzaam oogpunt zijn we gaan rondkijken”

We hadden een nieuwe CV-ketel nodig

De duurzame installatie van de jaren 50-woning in De Bilt bestaat uit een Vaillant aroTHERM waterpomp (buitenunit), buffervat en een HR-combiketel. Daarnaast is er een warmtepomp- besturingseenheid geplaatst met systeemregelaar met buitenvoeler en een buskoppelaar ten behoeve van de HR-ketel. ‘We hadden een nieuwe CV-ketel nodig en vanuit een duurzaam oogpunt zijn we gaan rondkijken en -vragen’, vertelt bewoner Quint Verhaar.

Vanuit een duurzaam oogpunt zijn we gaan rondkijken en -vragen

De installatie van water- en luchtwarmtepompen is niet wettelijkgereglementeerd: elke installateur mag ze aanleggen. CV&Warmtepomp BV richt zich ook op de particuliere markt als een zogenoemd VGIP-bedrijf, Vaillant Gekwalificeerde Innovatie Partner. Deze bedrijven zijn voorlopers in het toepassen van innovatieve duurzame technologieën. Behalve veel knowhow als installateur hebben zij uitgebreide kennis van planning, installatie, ingebruikname en het onderhoud van duurzame verwarmingsinstallaties van Vaillant. Een Gekwalificeerd Innovatiepartner is onafhankelijk gecertificeerd als vakbekwaam.

We horen de unit amper

Omdat de Vaillant aroTHERM warmtepompunit buiten wordt geïnstalleerd, is deze luchtwarmtepomp ook geschikt voor kleinere woningen. Zo staat de buitenunit bij Verhaar aan de zijkant van de hoekwoning, een paar meter van de garage verwijderd. ‘We vinden het goed passen in het geheel en absoluut niet storend.’ Ook over het geluid valt niet te klagen volgens Verhaar. ‘We horen de unit amper. Je kunt het vergelijken met het geluid van een koelkast, als hij op z’n hardst draait wel een luide koelkast.’

Nieuwe generatie waterpompen

Qua techniek is de aroTHERM de nieuwe generatie warmtepompen, volgens CV&Warmtepomp. ‘Het vermogen van de eerdere Vaillant hybride warmtepompen is zo’n 3 kilowatt. Dit type is er van 5 tot 15 kilowatt. De aroThERM kan de woning efficiënt verwarmen tot een buitentemperatuur
van -8 graden. Daarnaast is de aroTHERM van Vaillant door zijn gunstige prijsstelling makkelijk toe te passen is bij veel huishoudens in Nederland’.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.