Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Nieuws:

“Naast onze werkende lucht/water warmtepomp hebben we nu ook een werkende water/water warmtepomp in de showroom.”

Cv en Warmtepomp heeft nu naast onze werkende lucht/water warmtepomp nu ook een werkende water/water warmtepomp in de showroom.

Een water/water warmtepomp benut energie uit de bodem . Deze warmtepomp maakt via een bodemlus gebruik van energie in de bodem. Deze warmtepomp haalt in de koude maanden, met behulp van water, energie uit de bodem en zet deze om in warmte voor de woning. In de warme maanden werkt het proces omgekeerd: dan wordt koude uit de grond gehaald om de woning te koelen. Het belang van koelen mag niet worden onderschat. Het aantal koeluren per jaar is ca. drie tot vier keer hoger dan het aantal uren dat de warmtepomp in verwarmingsmodus staat. Naast een comfortabel binnenklimaat heeft koeling nog een andere belangrijke reden. Hiermee wordt de bron namelijk weer opgewarmd (geregenereerd). Deze energie wordt vervolgens in de koude maanden weer benut voor verwarming. Koelen kost dus geen energie, maar levert juist energie op. Het betreft hier passieve koeling. De installatie ervan is ingrijpender dan de installatie van een lucht/water warmtepomp, omdat er een bron geboord moet worden van ongeveer 150 meter diep. Bij ons op locatie was een bron van 125 meter voldoende, per locatie kan dit afwijken.

Koelen kost dus geen energie, maar levert juist energie op.

We kunnen u deze water/water warmtepompen op basis van bodemenergie werkend laten zien en laten horen. We hebben bij ons op kantoor/showroom de 5e generatie, WPU 5G geplaatst van Itho Daalderop deze gebruiken we ook om te verwarmen en te koelen en is dus ook in werking te horen. Wij hebben ervoor gekozen om deze met een Warp systeem te laten werken.
Warp systeem heeft voor iedere situatie een passende oplossing voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming of -koeling. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Heeft u te maken met een maximum gewicht, beperkte opbouwhoogte of andere uitdagingen in de ruimte? Dan is Warp wellicht ook voor u de oplossing .
Cv en Warmtepomp kan u goed adviseren en een vrijblijvende offerte voor u maken.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.