Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“De warmtepomp draait nu vanaf begin april en we gebruiken geen gas meer.”

We wilden een nieuwe manier van verwarmen

Eind 2016 gestart met onderzoek naar een nieuwe manier van verwarmen. De keuze om over te gaan op een ander manier van verwarmen is ingegeven door enerzijds vermindering van CO2 en de aardgastransitie. De milieu doelstelling voor ons gezin en onze kinderen en kleinkinderen is belangrijk. Onze verwarming bestaat uit vloerverwarming en radiatoren. Daarnaast is ons huis goed geïsoleerd en voorzien van 16 zonnepanelen. Tijdens de afgelopen winter hebben we de verwarming reeds laten werken op een lagere temperatuur. Dit voldeed prima en was voor ons de trigger om over te stappen op lage temperatuur verwarming.

De milieu doelstelling voor ons gezin en onze kinderen en kleinkinderen is belangrijk

We hebben gezocht naar een partij die ons zou kunnen helpen met de aanpak. Na contacten met verschillende leveranciers was de keuze snel gemaakt voor CV&Warmtepomp. Wij hebben de keuze gemaakt voor een lucht-warmtepomp met een zonneboiler van Vaillant. De uitleg en begeleiding door dhr. Vervoorn in het voortraject en de nazorg was professioneel. De warmtepomp draait nu vanaf begin april en we gebruiken geen gas meer.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.