Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“Ons gasverbruik is nu in het stookseizoen veel lager en buiten en seizoen nihil”

Ons heerlijke huis had een zeer hoog energieverbruik

Ons heerlijke huis had een zeer hoog energieverbruik. De vorige eigenaar had een enorm groot en complex systeem voor warm water en verwarming aangelegd. Wij vonden dat niet acceptabel voor het milieu en onze portemonnee. We hebben een eenmalige investering gedaan om gas- en stroomverbruik te verlagen. De warmtepomp is nu de basis van het systeem. In de winter levert die verwarmingswater. In voor- tot en met najaar ook het warme leidingwater. Alleen bij vrieskou, springt de CV-ketel bij. Ons gasverbruik is nu in het stookseizoen veel lager en buiten en seizoen nihil. De doorstroming van de vloerverwarming is geoptimaliseerd en de convectoren zijn met speciale ventilatoren van JAGA geschikt gemaakt voor lage temperatuur verwarming. Het is de hele winter door stabiel lekker warm in huis!

In het offertetraject waren zij de enige met echte kennis van zaken.

De keuze voor CV&Warmtpomp was snel gemaakt. In het offertetraject waren zij de enige met echte kennis van zaken. En de enige die begrepen welke opstelling ik wilde hebben, daar verbetervoorstellen voor hadden en hem ook konden realiseren. De elektronica van de fabrikanten is niet zo flexibel, maar CV&Warmtepomp weet in overleg met Vaillant en wat slim denkwerk alles optimaal werkend te krijgen.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.