Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met onze gratis Energiescan krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Over Ons

Dé CV & Warmtepomp expert

CV & Warmtepomp BV biedt duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. Wilt u investeren in een innovatief systeem dat warmte opwekt uit een natuurlijke energiebron? Dan is het belangrijk dat het systeem en de installatie helemaal aansluiten bij uw wensen en uw woning. Hoeveel warmte of energie wilt u opwekken en met welke techniek? Is een warmtepomp geschikt of kunt u beter kiezen voor een hybride installatie of zonneboiler? En waar kan de bron in of rond uw huis worden geplaatst?

 

CV & Warmtepomp BV helpt u graag deze vragen te beantwoorden en geeft u een advies op maat. Zo geniet u straks zorgeloos van een duurzame installatie die energiezuinig is, u voorziet van warm kraanwater waar u maar wilt en uw huis heerlijk verwarmt en koelt!

Onze Missie

Onze fossiele energiebronnen zijn niet meer onbeperkt te gebruiken. Naast onze portemonnee is het steeds belangrijker dat we ook rekening te houden met ons milieu. CV & Warmtepomp BV weet dat als geen ander en voelt zich verantwoordelijk om dat doel te bereiken door haar bijdrage te leveren aan warmteoplossingen die verantwoord, professioneel en innovatief zijn.
Innovatief0%
Professioneel0%
Verantwoordelijkheid0%

Onze diensten

Wij helpen u graag met het krijgen van een gezond en comfortabel woon- en werkklimaat. Met het aanbieden van de drie diensten hieronder creëren wij verwarmingsoplossingen die zowel duurzaam en energiebesparend zijn.

Warmte- & Energieadvies

Wij helpen u graag de besparingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met onze Energiescan krijgt u een duidelijk beeld van de duurzame besparingen die ook bij uw pand haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn. Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze mensen en maak een afspraak voor uw eigen Energiescan.

Installatietechniek

Wij helpen u graag bij de aanschaf, installatie, vervanging, reparatie of het onderhoud van HR ketels, Warmtepompen, Warmwaterboilers, Zonneboilers, Zonnecollectoren, Zonnepanelen, Waterbesparende reservoirs, Water terugwin installaties, Warmte terugwin installaties, Aardwarmtesystemen en Ventilatiesystemen en wat er meer bij nodig is. Hierbij kijken wij onder meer naar het zoveel mogelijk beperken van het verbruik van energie, het zo efficiënt mogelijk benutten van de benodigde energie en het halen van zoveel mogelijke energie uit duurzame bronnen.

Service & Onderhoud

De specialisten van CV & Warmtepomp BV hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie en onderhoud van diverse duurzame verwarmingssystemen. Door jaarlijks onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw installatie. Door de juiste afstelling van uw verwarmingssysteem profiteer u dat deze zo zuinig als mogelijk blijft.

Contact met ons team

Heeft u een vraag, of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Maak hieronder kennis met onze mensen.

Wim Vervoorn

Oprichter/Eigenaar

Ik ben al jaren gespecialiseerd in uiteenlopende (duurzame) vraagstukken waaronder warmtepompen, zonnepanelen, cv-ketels en zonnecollectoren.

Fred Melse

Sales manager/coördinator

Samen met collega’s probeer ik het beste resultaat te halen en de klant centraal te stellen om zo te werken aan een duurzame relatie.

Patrick van Hemert

Projectbegeleider

Ik ben het aanspreekpunt t.a.v.  de planning en de werkzaamheden tijdens de montage. Bij mij staat de klant centraal en in goed overleg komen we tot een planning, montage en uiteindelijk de oplevering.

Amanda Vervoorn

Amanda Vervoorn

Administratief medewerker
Mariëlla van Willigen

Mariëlla van Willigen

Administratie
Carolina Sterrenberg

Carolina Sterrenberg

HR en KAM medewerker
Jan Vervoorn

Jan Vervoorn

Transport en magazijn
Edgar van Zijderveld

Edgar van Zijderveld

monteur koudemiddelen
Erwin Blom

Erwin Blom

Monteur
Jan van Rijswijk

Jan van Rijswijk

Monteur
Martijn de Waard

Martijn de Waard

Monteur
Edwin Brandse

Edwin Brandse

Service monteur
Johan van der Neut

Johan van der Neut

Monteur koudemiddelen
Ruud Wolst

Ruud Wolst

Tekenaar
Rinus Heins

Rinus Heins

Technisch adviseur
Rob Snoeks

Rob Snoeks

Technisch adviseur
Henk van Tilborg

Henk van Tilborg

Zakelijk adviseur
Patrick Elsendoorn

Patrick Elsendoorn

Tekenaar
Johan de Ridder

Johan de Ridder

Transport en klein montage

Vraag advies of bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.