Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Installatietechniek

Wij combineren techniek met duurzaamheid

Installatietechniek is tegenwoordig veel meer dan alleen het installeren van apparatuur en leidingen. Wat we met de installatietechniek willen bereiken is een gezond en comfortabel woon en werkklimaat in combinatie met duurzaamheid en energiebesparing.

 

Wij helpen u graag bij de aanschaf, installatie, vervanging, reparatie of het onderhoud van HR ketels, Warmtepompen, Warmwaterboilers, Zonneboilers, Zonnecollectoren, Zonnepanelen, Waterbesparende reservoirs, Water terugwin installaties, Warmte terugwin installaties, Aardwarmtesystemen en Ventilatiesystemen en wat er meer bij nodig is. Hierbij kijken wij onder meer naar het zoveel mogelijk beperken van het verbruik van energie, het zo efficiënt mogelijk benutten van de benodigde energie en het halen van zoveel mogelijke energie uit duurzame bronnen.

Specialisatiegebieden waar wij helemaal thuis in zijn

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met de beste merken binnen de installatiebranche. Door onze intensieve samenwerking met de betreffende fabrikanten is ons kennisniveau altijd up to date. De specialisatiegebieden waar wij helemaal in thuis zijn ziet u hieronder.

Warmtepompen

Kun je een cv-ketel vervangen door een warmtepomp? We vertellen u graag of dat kan en met welke warmtepomp dat kan. Wij weten alles over de verschillende soorten warmtepompen die er zijn en adviseren graag met welke u van het hoogste rendement kunt profiteren.

CV Ketels

Is dit wel het juiste moment om een cv-ketel aan te schaffen? Niet elk huis is (nu al) geschikt om met een wamtepomp te verwarmen. Een energie zuinige cv-ketel is een mooie eerste stap naar een duurzame oplossing.

Warmte afgifte systemen

Voor een gezondere lucht in huis en een optimale temperatuurverdeling in de ruimte is een goed doordacht warmte afgifte systeem, in de vorm van bijvoorbeeld vloer- en wandverwarming, radiatoren, convectoren, etc noodzakelijk. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze én installatie.

Verwarming Service & Onderhoud

Door jaarlijks onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van uw installatie. Bovendien blijft door de juiste afstelling uw installatie zo zuinig als mogelijk. Sluit u een van onze service-abonnementen af, dan komen wij bij storingen zo snel mogelijk bij u langs. Ook in het stookseizoen!

Wij zijn gebrand op service en gedreven door kwaliteit.

Wij werken met een team van toegewijde en vakkundige installateurs. Onze goed gemotiveerde en goed opgeleide vaklieden vormen voor u de beste garantie voor kwaliteit in de installatietechniek. Kortom: Wij laten u niet in de kou staan, wij streven naar 100% klant tevredenheid. Onze klanten beoordelen ons dan ook met zeer goed! Al ruim 15 jaar!

Vraag vrijblijvend advies of bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.