Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“Het huis voldoet aan de hoogste waarden van isolatie die door de wet is vastgesteld”

Tijdens de verbouwing is alles wat besparing zou kunnen opleveren aangepakt om ook op deze manier zoveel mogelijk te verduurzamen.

Het huis van de familie Linssen is een vrijstaande nieuwbouwwoning grenzend aan de Loosdrechtse plassen. In 2017 is het opgeleverd met een oppervlakte van 175m2. Het huis voldoet aan de hoogste waarden van isolatie die door de wet is vastgesteld. Denk hierbij aan vloer-, wand- en dakisolatie, maar ook dubbel glas en ook de kelder is volledig geïsoleerd. Het beschikt het huis over een vloerverwarming, er liggen zonnepanelen op het dak hierdoor wordt de helft van de benodigde stroom zelf opgewekt. Ook de warmte uit douchewater wordt terug gewonnen. Het overgebleven verbruik, wordt aangevuld met groene stroom.

Wim neemt altijd de tijd voor je. Hij is iemand met echte vakkennis.

“Tijdens de bouwplannen was er voldoende tijd om goed na te denken over de keuze voor verbruik en besparing van de nieuwbouwwoning. In deze tijdspanne zijn wij bezig geweest met alle mogelijkheden tegen elkaar op te wegen, zo zijn we naar een open bezichtiging te Amsterdam geweest en hebben wij uiteindelijk de keus op een warmtepomp laten vallen. Vaillant was een van de aanbieders die er naar onze mening uit sprong en ons doorverwees naar CV & Warmtepomp.”, aldus heer Linssen.
In de tijd is er veel contact en zijn er vele gesprekken geweest met de heer Vervoorn. “Wim neemt altijd de tijd voor je. Hij is iemand met echte vakkennis. Bij problemen neemt hij de tijd voor ondersteuning en verbeteringen zodat er een optimaal resultaat ontstaat”, Vertelt heer Linssen.
Met het vervolg van de bouw is uiteindelijk gekozen voor een hybride 15kW warmtepompinstallatie met een 1000 liter buffervat. Er is ook een gasketel aanwezig indien er een grote vraag is naar veel warm water en zijn er warm water units in de kelder en bovenverdieping geplaatst. “In het begin waren er een aantal kinderziektes, dit doordat er een fout bij het aansluiten van de bekabeling van de elektricien was voorgevallen en de warmtepomp hierdoor niet naar behoren functioneerde. Na het herstel van de fout in het begin van 2018 werkt alles optimaal en naar wens.”.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.