Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“In de winter is het een aangename temperatuur in huis en in de zomer laten we de vloer koelen.”

We hebben alles goed aangepakt

De familie Ganeshie heeft een moderne vrijstaande villa met een oppervlakte van 500 m2 met garage en gelegen aan eigen water met maar liefst 13.000 m2 eigen grond in de mooie en rustige wijk Overschie. Het bouwjaar van de woning is 1996 en de woning heeft erg lang leeg gestaan. Toen we het huis kochten was het terrein helemaal bebost en we hebben alles goed aangepakt.
Er moest erg veel gebeuren, de woning was gedateerd. We zijn begonnen met het strippen van de woning we hebben een grote aanbouw laten maken en deze is meteen goed geïsoleerd. Ook is er een dakkapel geplaatst. Het bestaande deel van de woning was al goed geïsoleerd, daar zijn wel de ramen en kozijnen vervangen. Verder is er door heel de woning zowel boven als beneden vloerverwarming gelegd door CV en Warmtepomp. Zij hebben ook de warmte terug win unit (WTW) en twee warmtepompen geplaatst. Eén voor zwembad en één voor de woning. Het plaatsen van de warmtepompen verliep soepel. Er zijn twee bronboringen geboord en alles is goed en netjes geïnstalleerd. Ze hielden goed rekening met onze verbouwing en zodra er weer iets moest gebeuren was een telefoontje voldoende. De monteurs zijn vriendelijk en beleefd.

 

Bij de oplevering van de warmtepompen kregen we een goede uitleg met een mapje waar alles in na te lezen is. Als we er niet uit komen kunnen we altijd even bellen. We worden netjes geholpen en zijn tevreden met hoe alles is gelopen en alles werkt naar behoren.
In de winter is het een aangename temperatuur in huis en in de zomer laten we de vloer koelen, het werkt prima. Je moet niet verwachten dat het echt koud wordt maar de vloer voelt wel lekker koel aan. Door een grote boiler is ook altijd ruim voldoende warmwater aanwezig.

We hadden er meteen een goed gevoel bij de kennis en kunde is ruim aanwezig.

We hebben de informatie over warmtepompen als eerste via Google en we hebben de Eigenhuis beurs in Utrecht bezocht. Hier zijn we in contact gekomen met Wim Vervoorn van Cv en Warmtepomp. We hadden er meteen een goed gevoel bij de kennis en kunde is ruim aanwezig. De informatie die we van Wim hebben gekregen was duidelijk we wisten na het gesprek meteen wat we wilden. Daarom hebben we niet meer verder gekeken.
In november 2019 zijn we in de woning gaan wonen. Na een jaar verbouwen was dat ook erg fijn.

 

We hebben nog geen zonnepanelen daar wachten we nog even mee. Maar ze komen er nog wel met de tijd.
We willen graag zelfvoorzienend worden dus ook de tuin hebben we laten aanleggen. We hebben een aanplant voor vlinders en bijen. Verder nemen we ook een moestuin, een kas en hoogstam fruitbomen om ook groente en fruit te verbouwen voor eigen gebruik.
Heerlijk zelfvoorzienend en een woning waar we bijna helemaal mee klaar zijn op een paar kleine puntjes op de i na.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.