Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“Snel duidelijkheid op welke manier te verduurzamen”

Het verbruik was ontzettend hoog

Voetbalvereniging Heukelum is opgericht in 1930, in 1970 is het huidige clubhuis gebouwd. In 2017 is er een aanbouw aan het clubhuis gerealiseerd met nieuwe kleedkamers. Tijdens de bouw is er rekening gehouden met de nieuwe regels m.b.t. isolatie eisen en waarden, denk hierbij aan vloerverwarming, dubbel glas en wand- en dakisolatie. Zonnepanelen waren al aanwezig op de club voordat de werkzaamheden aan de aanbouw begonnen.

Vrij snel werd de keuze gemaakt om te verduurzamen d.m.v. een warmtepompinstallatie.

“De oude kleedkamers vroegen veel van de cv-ketel, het verbruik was ontzettend hoog en met de aanbouwplannen in het verschiet was het duidelijk niet optimaal om dit op deze manier voort te zetten.
Tevens zijn de eisen door de overheid aangepast, en werd het al snel duidelijk dat er een keuze gemaakt moest worden op welke manier te verduurzamen. Vrij snel werd de keuze gemaakt om te verduurzamen d.m.v. een warmtepompinstallatie.” aldus heer Snel.
Een van de bestuurders binnen de vereniging kent de heer Vervoorn, zo is de club in contact gekomen met CV & Warmtepomp. Na een aantal gesprekken en verschillende adviezen werd het al snel duidelijk dat Wim weet waar hij over praat. Dit gaf de club een goed gevoel om het project in samenwerking met CV & Warmtepomp te starten.
Uiteindelijk zijn er 3 warmtepompen, 2 buffer vaten en een aantal zonnecollectoren geplaatst bij de club. De bestuurskamer is gelijk meegenomen in het traject om ook verwarmd te worden door de warmtepompen. De cv-ketel is gebleven om bij te kunnen springen indien dit nodig is.
“Na een aantal kleine kinderziektes en vervanging van één van de waterpompen werkt alles naar behoren, de cv-ketel heeft één keer bij moeten springen om de warmte te blijven leveren die nodig was tijdens een storing van één van de pompen. Het is op deze manier dan ook altijd op temperatuur en daar zijn wij zeer tevreden over.” geeft de heer Snel aan.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.