Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“Voor ons was het punt dat het gas eruit ging helemaal geweldig, eindelijk echt co2 neutraal.”

We hebben ons eerst goed voorbereid!

Meneer Willems is begonnen met informatie verzamelen via internet en heeft een lezing bijgewoond over verduurzaming van de woning. ”We hebben ons eerst goed voorbereid!”. Onze twee onder een kap woning met een woonoppervlakte van119m2 en een inhoud van 471m3 in een rustige woonwijk te Geldermalsen was erg aan verduurzaming toe. We zijn op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons een goed en eerlijk advies kon geven. We zijn uiteindelijk bij CV en Warmtepomp BV. terecht gekomen via de Vaillant website. In deze website zit een tool om de gegevens van de woning in te voeren en dan krijg je een voorlopig advies.
Uit de tool kwam dat bij onze woning en onze wensen een 6 kW pomp voldoende zou zijn. Maar het advies van Cv en Warmtepomp was om een 10.5 kW te nemen zodat de pomp niet constant moet draaien en voor het geval we het op de bovenverdieping alsnog willen mee verwarmen dan blijft de warmtepomp goed functioneren.
Wij hebben nu niet de behoefte om boven mee te verwarmen en daarom hebben we daar gewoon de oude radiatoren laten hangen, er is rekening gehouden met onze wensen en Cv en Warmtepomp heeft op basis daarvan een heel eerlijk advies gegeven.

 

Een klein puntje van kritiek is dat er intern wat beter gecommuniceerd zou moeten worden.
Het was geen probleem voor ons, maar het bedrijf heeft wat onnodige ritten met bus en auto moeten rijden die niet nodig waren. Jammer van de uren, brandstof en de co2 uitstoot.
We hebben dan ook niet verder gekeken of nog meer offertes aangevraagd het voelde goed en eerlijk aan. We zijn erg blij met het advies en hebben er geen spijt van. Alles werkt goed en we zitten nooit zonder warm water en alles wordt goed verwarmt.

Voor ons was het punt dat het gas eruit ging helemaal geweldig, eindelijk echt co2 neutraal.

Uiteraard is dan ook een ventilatiesysteem belangrijk om een goede luchtkwaliteit te behouden. Deze is ook door CVW geplaatst zoals ook alle lage temperatuur radiatoren, vloerverwarming en uiteraard de warmtepomp. We hebben ook de app van Vaillant, daarop kan je veel gegevens en informatie terug vinden en onze warmtepomp is dan op afstand te bedienen. En nog veel meer zoals de weergave van status, fouten, buiten-/binnentemperatuur, energieverbruik enz. en instellingen bediening van tijd programma’s, en ook kun je het laden van de boiler bij afwezigheid of op een bepaald moment instellen. Energieverbruik kan zo ook goed worden vergeleken.

 

Naast het isoleren van de vloer, muren en het dak hebben we HR+++ glas laten plaatsen in heel ons huis zodat niet alle warmte zal vervliegen.
We hebben ook zonnepanelen laten plaatsen om de stroomkosten te reduceren.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.