Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“Snel duidelijkheid op welke manier te verduurzamen”

Tijdens de verbouwing is alles wat besparing zou kunnen opleveren aangepakt om ook op deze manier zoveel mogelijk te verduurzamen.

In 1946 is Voetbalvereniging ASH Hellouw opgericht, in 1962 is het clubhuis op de huidige locatie gebouwd. Jaren later is er besloten om het clubhuis grondig te verbouwen en uit te breiden, kort hierop is tevens besloten om het ook te verduurzamen. Het clubhuis is nagenoeg compleet vernieuwd, voor de verbouwing was er weinig tot geen isolatie terug te vinden in het clubhuis. Tijdens de verbouwing is alles wat besparing zou kunnen opleveren aangepakt om ook op deze manier zoveel mogelijk te verduurzamen. Het clubhuis beschikt nu over 88 zonnepanelen, 9 zonnecollectoren, 3 warmtepompen, 2 buffervaten, kozijnen die extra isoleren, vloerverwarming, wand- en dakisolatie, douchekoppen die water besparen en dubbel glas.
Het is een grote verbouwing geweest die de club veel heeft opgeleverd in de vorm van een A++++ label.

Het heeft de club veel opgeleverd in de vorm van een A++++ label.

“Na het besluit om het clubhuis te gaan verbouwen en uitbreiden, werd het al snel duidelijk dat we ook moesten gaan verduurzamen. Zelf kennen wij Wim al, aangezien hij lid is bij onze vereniging. Wim is degene geweest die ons als club over alle mogelijkheden geïnformeerd heeft en een uiteindelijk verbouwplan heeft opgesteld. Wij als vereniging werken graag samen met lokale bedrijven, de keuze was hierdoor gemakkelijk en hebben wij dit voorstel aangenomen.”, aldus mevrouw v.d. Meijden.
“In de verbouw periode was het nog niet te merken dat we echt aan het verduurzamen waren. Het kost veel tijd en energie om te krijgen waar we nu over beschikken, maar daar zijn de aanzienlijke gezakte kosten na 3 jaar verbouwing in terug te vinden.”.
Vereniging ASH is uitermate tevreden over het werk dat geleverd is, en kan maar niet genoeg uitten in hoeverre dit hun kosten omlaag heeft gedreven. Het is constant warm en ze hebben geen zorgen dat er  niet genoeg warmwater is voor de douches. “Na het ‘finetunen’ van de systemen en de ondersteuning werkt alles naar behoren en hopen wij op een verduurzaamde en zuinige toekomst, met dank aan CV & Warmtepomp.”, aldus voetbalvereniging ASH.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.