Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Referentie Projecten:

“Snel duidelijkheid op welke manier te verduurzamen”

Het is lastig om een goed bedrijf te vinden met de juiste kennis in huis

Meneer Endeveld woont in een vrijstaande woning uit 1930 met een oppervlakte rond de 150m2, in 1995 is het achterste gedeelte van het huis aangebouwd.
Toen meneer Endeveld deze woning kocht, besloot hij om de woning te gaan verduurzamen. De verwarming in de woning was niet op orde en moest hersteld worden. Tijdens de verbouwing in 1995 is in de keukenaanbouw vloerverwarming aangelegd, waardoor er in dit gedeelte van het huis al gebruik werd gemaakt van lage tempratuur verwarming. De vloerverwarming in de aanbouw en de zonnepanelen die meneer al had laten plaatsten waren de doorslaggevende factoren om verder milieubewust door te gaan met verduurzaming.

Al snel was mij duidelijk dat de juiste kennis en professionaliteit aanwezig was

Met 16 zonnepanelen, vloerisolatie, dubbel glas, spouwmuurisolatie, plafondisolatie en vloerverwarming in het nieuwe deel heeft hij ervoor gekozen om een warmtepomp aan te schaffen.
“Ik wist al dat ik een warmtepomp installatie wilde, alleen nog niet van welk bedrijf. Het is lastig om een goed bedrijf te vinden met de juiste kennis in huis. Bij toeval kwam er een folder van CV & Warmtepomp bij mij terecht, van hieruit is er een gesprek geweest met de heer Vervoorn en werd het al snel duidelijk dat er de juiste kennis en professionaliteit aanwezig was. Deze factoren zijn voor mij doorslaggevend geweest”, aldus de heer Endeveld. De uiteindelijke keuze is op een warmtepompinstallatie gevallen met 2 boilers, waarvan één cv-boiler van 800 liter en één 200 liter vat voor warm-water.

 

Meneer Endeveld is nog bij een referentieproject op bezoek geweest om een compleet beeld van een warmtepompinstallatie te krijgen als aanvulling op verduurzaming. “Met de warmtepompinstallatie had ik alleen niet verwacht dat het allemaal zo groot zou uitvallen. Met wat passen en meten en de deurpost te ‘verbouwen’ is het allemaal naar behoren geïnstalleerd. Na wat kleine aanpassingen in de beginfase zijn er geen problemen meer voorgevallen en werkt alles naar behoren, waardoor wij hopelijk na deze winter de cv-ketel volledig kunnen verwijderen.”
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.