Over Cv & Warmtepomp B.V.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installatie, service en onderhoud van diverse merken innovatieve verwarmingssystemen die bijvoorbeeld warmte opwekken uit natuurlijke energiebronnen.

 

Wij helpen u graag uw duurzame verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met ons energieonderzoek krijgt u een duidelijk beeld van de besparingen die haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn.

Vrijblijvend advies?

Bel: 085 – 04 99 220

Maak een afspraak met één van onze mensen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Volg ons op Social

Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief Februari
Zoals ieder jaar zijn wij wederom te vinden op de Eigen Huis Beurs in Utrecht.

Gewoonlijk zijn wij meerdere dagen aanwezig, echter staan wij dit jaar enkel op zaterdag 7 maart 2020 op de beurs. We kunnen uw systeem samen kunnen stellen terwijl u toekijkt! zie onderaan in deze nieuwsbrief meer informatie.
Op het moment van schrijven is het stand nummer bij ons nog niet bekend, echter kunnen wij wel zeggen dat het de stand van Vaillant is en dat wij dichter naar de beurs toe het stand nummer bekend maken via onze facebook pagina.


 

Doordat wij steeds meer werk krijgen, komen wij handen te kort. Wij zijn daarom ook opzoek naar een service monteur om ons team te versterken. 
Heb jij (minimaal) een MBO-niveau, een B-rijbewijs en beschik jij over de volgende vaardigheden:

- Klantvriendelijk
- Leergierig
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Bereid om zowel in teamverband als zelfstandig te werken
- Bereid bent om afwisselend de storingstelefoon te bemannen
- Er altijd naar streeft om de beste kwaliteit te leveren die je kan leveren
- Opbouwende kritiek waardeert
- Vragen durft te stellen, ook als het de derde keer is (of vaker / minder vaak)

Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wat bieden wij jou?

- Vaste uren, 40 uur per week
- Een loon comfort onze cao
- Een vergoeding wanneer jij de storingstelefoon bemand
- Ruimte om te groeien en te ontwikkelen binnen de installatie techniek
- Een informele, open en collegiale werksfeer
- Een wagen van de zaak waar je tijdens werk uren in rijdt en woon - werk verkeer mee verricht

Wil je solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief cv naar info@cvwarmtepomp.nl. Wij bellen of mailen je dan terug.
*|END:WEB_VIDEO|*
Vaillant heeft begin februari bekend gemaakt dat ze met een verbeterde versie van hun aroTHERM en aroTHERMsplit komen. Deze gaat de aroTHERM plus heten.

Deze warmtepomp heeft een bijzonder hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C omdat hij gebruik maakt van een natuurlijk koudemiddel. Zo kan deze lucht-water warmtepomp niet alleen voor lage temperatuur convectoren gebruikt worden, maar ook voor reeds bestaande radiatoren!

Deze warmtepomp heeft ook een fluister stil programma waardoor de warmtepomp tijdens het gebruik nauwelijks hoorbaar is. Met 28 dB(A) op een afstand van 3 meter is de warmtepomp net zo stil als ritselende bladeren.

Zoals de ontwikkeling nu gaat zal deze warmtepomp vanaf half februari 2020 leverbaar zijn!
Wist je dat?!
Wij samen werken met Kylmä B.V.?

Zij specialiseren zich in koudemiddelen en de techniek daarvan. Denk hierbij aan de wel bekende airco's, maar ook in de warmtepompen, zoals bijvoorbeeld de aroTHERMsplit, zitten koudemiddelen. Wanneer wij een aroTHERMsplit plaatsen schakelen wij daarom Kylmä in om het koudemiddelen gedeelte te verzorgen.

Binnenkort houden wij samen met Kylmä B.V. een actie voor airco's, houdt daarom onze nieuwsbrief in de gaten en mis de actie niet!
Onze eigenaar, Wim Vervoorn, heeft de heer Ruis van de firma Agilume in de arm genomen om een tool te ontwikkelen waarmee wij in de toekomst aan uw keukentafel uw systeem samen kunnen stellen terwijl u toekijkt!

Uit deze tool komt een code en berekening, zoals hier onder, naar voren welke direct naar uw mail en een medewerker bij ons op kantoor wordt gestuurd.
Onze medewerker gaat hier dan direct mee aan de slag en als alles goed gaat heeft u de offerte en een systeembeschrijving dezelfde dag nog op uw mail ontvangen, wellicht zelfs nog voor onze adviseur bij u de deur uit is.

De tool is nu nog vol op in ontwikkeling en wij proberen nu, al gebruikend, de laatste dingetjes er uit te halen zodat in de toekomst het maken van een energie berekening en offerte een fluitje van een cent wordt!
Let op: Bovenstaande foto is een voorbeeld berekening, deze is gebaseerd op een fictieve woning. Alle rechten van deze afbeelding worden verleend aan CV & Warmtepomp B.V.
Questions? View our FAQ or contact us at info@cvwarmtepomp.nl or 085 - 04 99 220
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.