CV&Warmtepomp BV

Algemeen: 085 - 04 99 220

Vaillant aroTHERM

Volop aangename warmte in huis tijdens de winter en heerlijk koel in de zomer. Met altijd lekker veel warm water uit de kraan zonder dat dit extra energie kost. De krachtige aroTHERM warmtepomp is uw energiezuinige, comfortabele allemansvriend. De compacte warmtepomp is gemakkelijk te plaatsen bij uw bestaande woning of nieuwbouwhuis.

De aroTHERM warmtepomp neemt gratis beschikbare energie op uit de buitenlucht. Hiervoor gebruikt de warmtepomp een koelmiddel. Omdat deze koelvloeistof altijd kouder is dan de omgeving, trekt de aroTHERM automatisch warmte aan. De warmtepomp laat de opgewarmde koelvloeistof vervolgens verdampen. Deze damp wordt in een compressor samengedrukt. Hierdoor stijgt de temperatuur. De hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit dat de warmte in uw woning afgeeft. Daarna wordt de druk verlaagd en koelt de stoom af totdat hij weer vloeibaar is.Hierdoor kan het koelmiddel opnieuw warmte uit de omgeving opnemen en is de cirkel rond. Met de aroTHERM haalt u kortom een uiterst betrouwbaar warmtepompsysteem in huis.

Voor maximaal warmwatercomfort werkt de hybride aroTHERM warmtepomp samen met uw hr-ketel. De intelligente temperatuurregeling kiest vervolgens de meest efficiënte en energiezuinigste warmtebron. Met de aroTHERM all electric profiteert u van de 200 of 300 liter boiler en de krachtige elektrische naverwarmer.

Tel daarbij de speciale warmtewisselaar en de lage CO2-uitstoot op en u heeft met de aroTHERM all electric hét duurzame antwoord op het kille Nederlandse klimaat. Heerlijk behaaglijk!

arotherm

Subsidieregeling

De komende jaren komen tientallen miljoenen euro’s aan subsidies beschikbaar voor duurzame producten. Dit maakt de aanschaf van een duurzame installatie aantrekkelijker en betaalbaarder. Op die manier kunt u profiteren van alle voordelen van een duurzame installatie voor een betaalbare prijs. Met een duurzame verwarmingsinstallatie kunt u het gasverbruik van uw woning verminderen, en de CO2-uitstoot te verlagen. Hiermee bespaart u flink op uw energierekening en draagt u bij aan een beter en gezonder milieu. De ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De subsidie is vanaf 1 januari 2016 in het leven geroepen. Doel is dat er door Nederlandse huishoudens en bedrijven meer met duurzame warmte wordt gestookt, en minder met gas. Minister Kamp (VVD) wil met subsidie bijdragen aan de klimaatdoelstellingen die zijn afgeroepen: meer energiebesparing en de CO2-uitstoot fors terugdringen. De Investeringssubsidie Duurzame Energie is een meerjarige regeling die loopt tot en met 31 december 2020. In 2016 was dit een bedrag van 70 miljoen euro. De subsidie bestaat uit een financiële tegemoetkoming in de aanschaf en installatie van kleine installaties voor de productie van warmte en warm water; warmtepompen, hybride combinaties met warmtepompen, en zonneboilers.

Hoe ontvangt u de subsidie?

Binnen 3 maanden na installatie van uw duurzame verwarmingssysteem kunt u via de overheidswebsite www.rvo.nl/isde de subsidieaanvraag indienen. Voor meer informatie over de subsidieaanvraag kunt u contact opnemen met uw duurzame installateur. Uiteraard kunt u tevens contact opnemen met Vaillant voor meer informatie.